top of page
Visningsstädning

Skicka in offertförfrågan och få svar inom 24 timmar

Enkelt att komma igång...

Med oss tar det inte mer än några minuter att komma igång. Ring eller fyll i vår intresseanmälan för att göra din bokning. Första städningen är aldrig bindande och debiteras enligt vårt låga timpris.

Visningstädning prislista

 inkl. fönsterputs & efter RUT avdrag - fr. 30 kr/kvm

01-50   kvm 1,700 kr

51-70   kvm 34 kr/kvm

71-90   kvm 33 kr/kvm

91-130  kvm 32 kr/kvm

131-170 kvm 31 kr/kvm

171       kvm-uppåt 30 kr/kvm

 

Obs! Priserna är inklusive moms och efter RUT-avdrag.

* Besiktning av städningen gör vi tillsammans med dig som beställare efter avslutat arbete. Vi ser med fördel att köparen/den inflyttande är med på besiktningen och godkänner städningen.

 

Betalning

Betalning i efterskott via faktura (10 dagar netto). Vi tar inte emot kontant betalning pga nya kassaregisterlagen.
 

Visningsstädning

Städning inför visning blir allt vanligare. Ett rent hem är otroligt viktigt för att skapa ett positivt intryck hos potentiella köpare. Det säger sig självt att en bostad som ser inbjudande ut förbättrar förutsättningarna vid en budgivning.

Visningsstädning är en storstädning inklusive eventuell fönsterputs. Skåpluckor, kyl- och frys, spis, sopskåp och badrum rengörs på synliga ytor. Är hemmet fullt möblerat krävs kanske även dammtorkning av möbler och övrig interiör. Vi erbjuder ett flertal tjänster och anpassar städningen efter dina önskemål. Allt för att ditt hem ska visa sig från sin bästa sida. Tillsammans specificerar vi vad som behöver fixas inför din visning för att imponera även på den mest kräsna spekulanten. Vill du få något extra gjort är det bara att säga till ! 

Super Städ är en pålitlig städfirma med stor flexibilitet som rycker ut över hela Stockholm. Vårt företag strävar efter att ge ett trevligt bemötande och samtidigt göra ett strålande jobb vid varje städning. Vi har fått förtroende från ett antal mäklarkontor att bli rekommenderade för visningsstädning och flyttstädning. 

Vi anstränger oss alltid för att finnas tillgängliga på så kort tid som möjligt.

 

Clean Neighborhood

Billig Städning Vallentuna och Stockholm

bottom of page