top of page

Om oss

Med ett fullbokat schema är det inte lätt att få tiden att räcka till. Städhjälp från oss är en fantastisk avlastning för att slippa ett stressmoment i vardagen. Super Städ är en seriös städfirma som erbjuder professionell städning i Stockholm. Vi erbjuder allt från hemstädning en gång i veckan till byggstädning vid enstaka tillfällen. Vårt mål är att skapa rena och trevliga miljöer i hem och på arbetsplatser.Vi anpassar oss efter dina behov, inte minst genom att erbjuda uppdrag alla veckodagar. På så sätt kan vi anpassa oss efter en tid som passar just dig. Vi erbjuder fasta och låga priser på våra tjänster.
 

Policyn på Super Städ är att alltid vara noggranna. Som städföretag tar vi personligt ansvar för att slutresultatet motsvarar dina förväntningar. Anlitar du oss på avtal kommer samma person till dig varje gång, vid sjukdagar hör vi av oss i förväg. Tidshållning är en självklarhet, det gynnar både dig och oss.
 

Du är varmt välkommen att ta kontakt med oss för mer information kring städhjälp i Stockholm. Boka gärna en provstädning till förmånliga 99 kronor per timme!

 

Kontorsstädning
Billig städning Stockholm och Vallentuna
bottom of page