top of page
Fönsterputs

Fönsterputs prislista

Enkelt att komma igång...

Med oss tar det inte mer än några minuter att komma igång. Ring eller fyll i vår intresseanmälan för att göra din bokning. Första städningen är aldrig bindande och debiteras enligt vårt låga timpris.

Fönsterputs

Fönsterputs i Vallentuna och hela Stockholm

Det kan vara svårt och tidkrävande att putsa fönster, särskilt om du vill ha ett bra resultat. Ta kontakt med oss så vi ser till att dina fönster blir skinande rena.
 

Att putsa fönster är något många drar sig för att göra. Det tar tid och det är svårt, plus att slutresultatet ofta lämnar ränder efter sig. Vi har den utrustning och kompetens som krävs för att putsa fönster med ett skinande rent resultat. Dina fönster kommer att bli som nya igen.
 

Något du kan tänka på innan vi kommer för att putsa dina fönster är att föremål på fönsterbrädan och gardiner kan göra det svårt för oss att öppna fönster och göra rent. Plocka därför gärna undan blommor, dekorationer och gardiner innan vi kommer. Det gör att arbetet går snabbare och blir mer effektivt. Om du vill kan vi hjälpa dig att plocka undan. Räkna dina fönsterrutor och meddela oss om det finns spröjs på fönstren. En annan relevant upplysning för oss är om det behövs stege för att nå vissa fönster och om ni har en stege vi kan använda. Vi vill gärna veta om det finns skador på fönstren, om de är gamla eller av dålig kvalitet.
 

Ta kontakt med oss för mer information eller för en offert på fönsterputs i Stockholm.

                                                                

                                                                                                                           

Billig Städning Vallentuna och Stockholm

bottom of page