top of page
Företagsstädning

Skicka in offertförfrågan och få svar inom 24 timmar

Enkelt att komma igång...

Med oss tar det inte mer än några minuter att komma igång. Ring eller fyll i vår intresseanmälan för att göra din bokning. Första städningen är aldrig bindande och debiteras enligt vårt låga timpris.

Företagsstädning - 299 kr i timmen exkl moms.

Företagsstädning

Företagsstädning och kontorsstädning i Stockholm

Rena och fräscha arbetsplatser är en viktig del av arbetsmiljön. Personal som trivs och mår bra presterar bättre. Välstädade lokaler ger dessutom kunderna en positiv bild av företaget. Anlita oss för lokalvård av dina utrymmen i Stockholm. Vi erbjuder företagsstädning, kontorsstädning och butiksstädning för både stora och små verksamheter. Vi kan även tillhandahålla och leverera både kontorsmaterial och hygienartiklar till anpassade priser.

Alla företag har olika behov när det kommer till kontorsservice, därför skräddarsyr vi våra tjänster efter dina behov och önskemål. I vårt affärssystem finns utförliga instruktioner för varje avtal, för att tydliggöra vad som ska göras hos just dig. När vi städar använder vi minsta möjliga mängd vatten och miljövänliga rengöringsmedel. Städmaterial som moppar och trasor tvättas för att återanvändas och vi källsorterar sopor enligt dina önskemål.


 

Idag har vi avtal med många nöjda kunder och hoppas att även ditt företag kommer uppskatta vår städservice. Vi på Super Städ finns tillgängliga under alla veckans dagar, på så sätt sköter vi städningen utan att vara i vägen för dig och de anställda.
 

All städpersonal har genomgått en internutbildning och skrivit på ett sekretessavtal. De kan visa upp ett behörighetskort och följer fasta rutiner vad gäller hantering av nycklar, larmkoder och personliga uppgifter.

                                                                                                                            

Billig Städning Vallentuna och Stockholm

bottom of page